diş beyazlatma Can Be Fun For Anyone

Wiki Article

Diş beyazlatma
diş beyazlatma No Further Mystery
Detaylar, Kurgu ve diş beyazlatma
dis
diş beyazlatma A Gizli Silah
Için basit anahtar diş beyazlatma örtüsünü
diş beyazlatma






Beaubkpey


Diş beyazlatma izmir uygulaması alanında uzman bir diş hekimi tarafından gerçekleştirildiği takdirde dişlere zarar veren bir işlem değildir. Risksiz bir tecrübe için, diş hekiminin işleme başlamadan önce hastanın ağız ve diş sağlığını kontrol etmesi ve yaptığı teşhislere göre bir yol haritası izlemesi gerekmektedir.

Kanal tedavisi sonrası dişin canlılığını yitirmesi ve kanal içine uygulanan ilaçlar nedeniyle kanal tedavisi uygulanan dişlerde renk değişimi meydana gelebilmektedir.

Daha sonra polisaj denilen işlemle diş yüzeyleri temizlenir. Biraz bekledikten sonra diş etlerine beyazlatıcı maddenin gelmemesi için diş eti koruyucu sürülür. Sonra %35 lik peroksit jeli dişlere tek tek sürülür. Her bir dişe three er saniye “Plazma Arc Gentle” la ışık verip ortalama 7 kez ışık kaynağı her bir dişe uygulanır.

Ayrık ve çapraşık diş sorunu olan ve çene kapanış bozuklukları olan hastalarda vakit kaybetmeden başlanmalıdır.

Yine de genel bağlamda bakıldığında, diş beyazlatma işleminin en az six ay, en çok da two yıl kadar bir süreyle kalıcılığı olduğu söylenebilir. 

Yöntemler farklı olduğu gibi fiyatları da diş beyazlatma farklıdır. Business office bleaching dediğimiz klinikte uygulanan beyazlatma işlemi, en etkili sonucu en hızlı şekilde verebilir.

Dişleri ne beyazlatır: ”Diş macununuzda tuz var mı” reklamını gördünüz mü? Tuzla fileırçalamak diş beyazlatma sadece dişlerdeki sararmayı gidermekle diş beyazlatma kalmaz, aynı zamanda diş eti enfeksiyonlarında da faydalıdır. Biraz tuz ekleyerek ılık su ile gargara yapmak diş eti enfeksiyonlarında rahatlama sağlar.

Diş beyazlatma hakkındaki daha fazla bilgiye, sıkça sorulan sorulara buradan göz atabilir kendi sorularınız varsa onları da iletebilirsiniz.

Eğer sürekli olarak diş bakımınızı yapar ve sık sık kontrollere giderseniz etkiler çAlright daha uzun süre devam edebilmesinin yanında yılda 1 kere bakım seansları yaptırmanız gerekecektir.

Required cookies are Totally essential for the web site to operate effectively. These cookies make sure simple functionalities and safety features of the web site, anonymously.

diş beyazlatma Diş Beyazlatma tedavisi için eighteen yaş altına işlem uygulanmaması tavsiye edilir. Kişinin hamile olmaması veya süt verme döneminde olmaması gereklidir. Diş ve diş etleri sağlıklı kişiler tedavi için uygundurlar.

Beyazlatma özelliği olan diş macunlarını bu süre zarfında kullanmak beyazlatma işlemine olumlu katkı sağlayabilir.

Özellikle sigara içenlerin kullanması tavsiye edilen Marvis Smokers Whitening Mint diş macunu ön dişlerdeki lekeleri ve sarılığı kısa sürede ortadan kaldırıyor.

Lazerli diş beyazlatma işlemi hekim muayenesi sonucu ve kontrollü olarak yapılırsa ufak tefek sızlamalar haricinde bir ağrı olmaz. Diş kliniğimizde biyolojik diş beyazlatma işlemi uygulanmaktadır. Biyolojik diş diş beyazlatma beyazlatma hem dişi güçlendiren hem de beyazlatan bir işlemdir ve iki madde karıştırılarak kullanılır.

Report this wiki page